Ordinace ortopedie

Prostorná ordinace ortopedie nabízí spoustu místa pro velké psy, komfort moderního vybavení a má prakticky řešený přímý vstup do RTG místnosti.

V ordinaci jsou kromě základního vybavení pro klinické vyšetření pacientů také laboratorní přístroje pro základní vyšetření krevních parametrů, negatoskop pro prohlížení rentgenových snímků, které nejsou v elektronické podobě, centrifuga a sady pro přípravu ACP (autologní kondiciovaná plazma) pro aplikaci do kloubů. ACP je izolace vlastní plazmy z krve pacienta obohacené o aktivované krevní destičky, které obsahují růstové a protizánětlivé faktory.

 V ordinaci ortopedie je také ovládací panel k RTG přístroji a obrazovka sledující dění ve vedlejší RTG místnosti, kterou využíváme pro kontrolu polohy pacienta při snímkování.

Na pracovním stole ordinujícího lékaře uvidíte dva velké moderní monitory. Jeden je pro práci s databází klientů a druhý je speciální s napojením na digitální RTG přístroj, proto je možné v ordinaci zobrazit rentgenové snímky a obrazové výstupy z CT vyšetření.

Vyšetřovací stůl pro pacienty je opatřen váhou, tato váha je ideální pro menší zvířata, která se běžné váhy stojící na zemi často bojí. V čekárně nemocnice můžete využít váhu, která je právě z tohoto důvodu zapuštěná do země.

Zavolejte nám a domluvte si s recepcí termín Vaší návštěvy