Rehabilitace

Rehabilitaci malých zvířat provozujeme na našem pracovišti již od roku 2009. Jako jedno z prvních pracovišť v České republice jsme vybavili naší rehabilitaci profesionální aquaterapeutickou vanou a začali nabízet rehabilitační péči pro psí pacienty po neurologických a oropedických operacích. V roce 2015 jsme rehabilitační oddělení výrazně rozšířili a zmodernizovali.

Kromě aquaterapie, zásadní rehabilitační procedury, poskytujeme také ošetření manuálními technikami, aktivní cvičení s využitím suchého běhacího pásu, balančních a jiných pomůcek, elektroléčbu pomocí přístrojů pro elektrickou stimulaci, laserovou terapii nebo magnetoterapii.

Naše oddělení je určeno především pro rehabilitaci nemocných psů a pro pejsky po operacích či úrazech. Ti sem přicházejí s doporučením od ošetřujícího veterináře. Další skupinou psů, kterými je naše rehabilitace velmi využívána, jsou sportující psi, kteří k nám dochází na sportovní přípravu na závody, psi s nadváhou na hubnoucí kůru nebo psí senioři na cvičení pro zlepšení celkové kondice.

Zavolejte nám a domluvte si s recepcí termín Vaší návštěvy