Hlavní budova Vetcentra

Ordinace 1 je vybavena pro veškerou veterinární ambulantní péči a kardiologická vyšetření. V této ordinaci je k dispozici moderní kardiologický sonograf s barevným Dopplerem a pěti sondami, EKG, vyšetřovací světlo s LED diodami. Zajímavě a zároveň prakticky je řešená společná lékárna s ordinací 2 zabudovaná v dělící zdi.

Ordinace 2 je určena pro specializovaná vyšetření, zejména oftalmologii, cytologii a medicínu drobných savců. Je proto vybavena oftalmologickými přístroji - fundus kamerou pro vyšetření očního pozadí, štěrbinovou lampou pro vyšetření předního očního segmentu (duhovky, rohovky, čočky...) a oftalmologickým tonometrem pro měření nitroočního tlaku.

Ordinace 3 je využívána pro běžná ambulantní ošetření a pro příjem neobjednaných pacientů, zároveň je vybavená výkonným mikroskopem pro cytologii, zároveň zde probíhá vyšetření močového sedimentu, krevních nátěrů atd. 

Ordinaci 4 využíváme pro akutní případy, ošetření hospitalizovaných pacientů a pro stomatologické zákroky. Je tedy navíc vybavena moderním anesteziologým přístrojem, monitorem životních funkcí a zubařskou sestavou.

Klinika ortopedie a rehabilitace

Ordinace 5 je umístěna v zadní budově Vetcentra a pravidelně zde ordinuje specialista na dermatologii a externista zabývající se akupunkturou a tradiční čínskou medicínou.

Ordinace 6 je hlavní ordinací kliniky ortopedie. Je vybavena pro specialisty na ortopedii a neurologii. Sousedí s CT vyšetřovnou a rehabilitací. Na ní navazuje trakt nově zbudované ortopedické kliniky s RTG místností, vlastním operačním sálem a denní hospitalizací.

Ordinace 7 je umístěna v zadním traktu Kliniky ortopedie a disponuje vlastním vchoem. Je určena pro specialisty na medicínu plazů. V této ordinaci máme terárium s živými plazy. Na ordinaci navazuje samostatná místnost pro hospitalizaci plazů.

Zavolejte nám a domluvte si s recepcí termín Vaší návštěvy